VARFÖR struntar vi i utsatta kvinnor i vårt land?

Är ibland trött på att år efter år poängtera alkoholens fruktansvärda framfart bland oskyldiga.

Dock är åtminstone inte jag likgiltig.

Vi kan inte skylla på att vi inte vet eller inte ser. I dagens Aftonbladet kan vi höra skriken på hjälp, nu ifrån alla de kvinnor som under helgen blev utsatta för våld, svår våld pga alkohol. Någon skyller på att ledigheten eller det fina vädret, vilket är skitsnack, det är ingen som spöar en annan pga vädret eller att man inte har något att göra så att man därför måste spöa de man älskar.

När skall du reagera. När skall du börja tala om alkoholens verkningar. När skall du ta ställning och när skall du börja vara en förebild och genom ditt ställningstagande visa att man kan fira en helg utan ett glas vin. Och när skall du protestera och börja tala om detta på din arbetsplats.

Läs dagens rapport här…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: