Mitt i sommaren…

Arbetande dagar i ledigheten.

Midsommarafton blev bra. Lugn och ro på förmiddagen. Och fin kväll med trevliga vänner och bekanta. Lite lekar och mycket god mat. Det var bara en jag inte förstod vad han ville eller sade. Och det förstår jag varför. Tidigt i säng.

Midsommardagens gudstjänst innebar en spegling av vikten att söka vårt Sanna jag så vi kan ta hand om oss och det runt oss. Givande diskussion vid fikat.

Våld och fylla rapporterades runt vårt land. Hade vi på allvar inte vill velat ha det så hade vi nog gjort något. På allvar.

Förmiddagslunch på pizzerian i lilla Sorunda, i närheten av Nynäshamn. Med mättnad intog jag Sorunda kyrka med anor från 1100-talet och döpte där Wilhelm, som är en gammal dj väns son. Träffade vänner från 1970&1980-talet. Och det var riktigt roligt. Har ju många minnen från 30 år i nöjesbranschen. Härlig god buffe’ i Wilhelms trädgård.

34 mil senare hade jag dessutom rundat nästan hela Mälaren. Åkte kl 1000 och hemma kl 1900. På turn’e med Guds befriande budskap. Vem kunde anat detta? Inte många av Mona gamla vänner idag. Ber nu för Wilhelms framtid. Kyrkan är tydligen aktuell idag. Nåden behövs. Gud kommer till oss i dopet.

Imorgon bitti blir det Gävle. På mc med Jesus i tanken. Billigt och mycket livgivande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: