Bara vara

Sooooomar!

Oj vad härligt vädret är. Måhända för svettigt att stoppa med hojen om man är iklädd skinnbyxor…..

Längtar ofta tillbaks till mina barndomssomrar ute på Vätö. Båt, vatten och Skogaholmslimpor en masse. Att bo på landet i Uppland gör att man som jag saknar sjön. Fotade bryggan häromdagen när jag besökte ett hus uppåt landet.

Livet idag är gott, allt oftast. Inte perfekt men gott. Att sitta på sin altan och läsa är bra för mig. Ta in vad jag är skapad för. Vad meningen med mitt liv är. Genom vägledning av Guds Ord får jag kraft och vishet om Vägen. Märkligt. Trodde aldrig jag skulle skriva så, att Bibeln är viktig för mig. Och dig!

Fler borde uppmuntras läsa Bibeln. Börja med Johannesevangeliet!!!!

Idag fick jag kraft att börja cykla på min motionscykeln. Inne är det svalt.

Genom att sköta om det inre landskapet blir man motiverad att sköta det yttre. Och därigenom kan man älska både sig själv och andra.

Jesus vägleder: ”Följ mig”!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: