Att ge vidare…

”Jag är ny…”

Alla är vi färska på olika platser och i olika roller i våra liv. Det finns en osynlig plats när denna gräns passeras och man får be om mod att inse att man inte längre för sig själv och andra längre kan säga att man är ny.

Idag fick jag den stora förmånen att hjälpa en prästkandidat att öva på högmässan och liturgin. Det var nyss jag själv befann mig i denna roll och i det stadiet. Och idag fick vi tillsammans diskutera hur man kan tänka, gå och stå. Märkte att jag faktiskt skaffat mig en del rutin under de 15 månader jag vaarit prästvigd. Har gjort gudstjänstspråket till mitt.

Tänk vad tiden går fort. Har lett många gudstjänster, andakter och en hel del begravningar och dop främst. Och nu är det en månad kvar på min tid i Gottsunda församling, numera är jag ju vikarierande komminister. Har en hel del tankar om framtiden, får se om Guds vilja korrelerar med min. ”Go west…???…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: