Talar inför tusentals människor i helgen….

Igår kväll talade jag inför tusentals människor under Vårgårdamöte 2010 som huvudtalare. Kvällarna innan var det statsministern och Mona Sahlin. Gav en omvärldsanalys, även historiskt sett. Halva svenska folket har ett alkoholproblem och samtiden tycks tiga medan 400000 glömda barn i vårt land far minst sagt illa. Myndigheterna har balt att hjälpa endast 3000 av dem…..

Nu kl 1103 talar jag i direktsändning, en kort lifestory, som seden här bjuder. Berör tron som befriat mig som vuxet glömt barn. Exakt 5 minuter blir min del. Läs mer här: http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/svenska-missionskyrkan/pressrelease/view/radiogudstjaenst-fraan-vaargaarda-moete-463601

Det blev nästan 100 mil i bil denna helg igen. Gud vill tydligen sprida sitt Budskap att det finns hopp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: