På turné till Göteborg…

Att föra Budskapet vidare…

I mina bägge Gemenskaper är syftet att berätta om dess budskap som förbättrar människan.

Inom självhjälpsgrupperna är det 12-steget och i kyrkan dop- eller missionsbefallningen som möjliggör aktivt utåt arbete för tillfrisknande för fler. Och när man studerar dessa bägge, upptäcker man att det har samma syfte och att de har samma bakgrund, nämligen Bibeln.

Vi tycks behöva tillfrisknande…

Just därför tackar jag ofta ja till att åka ut och föreläsa – vill föra Budskapet vidare. Att det finns en lösning – att det finns tro, hopp och kärlek. Därför har jag valt att försöka inspirera den 12:e oktober i Torslanda enligt nedan tax. (Bilder  och text nedan från Svenska Kyrkan i Torslunda-Björlanda församling och deras hemsida)

Livsnära temakväll

Välkommen till vårens inspirerande temakvällar i Kulturhuset Vingen, Torslanda. Dessa temakvällar vänder sig till alla intresserade. Avgiften är 50 kronor, ingen anmälan behövs men möjlighet till förköp finns i Vingens reception. I pausen bjuder vi på frukt, godis och bokförsäljning.

DE GLÖMDA BARNEN
Mikael Bedrup – son till Bengt Bedrup – präst, föreläsare och själv ett glömt barn, ger oss sin gripande livsberättelse och tar upp frågan: Varför finns det 400.000 glömda barn i vårt land?  Måndag 12 oktober kl 18.30–20.30.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: