En dag i taget…

En dag i taget.

Blir ständigt påmind att livet är en gåva och inget vi förtjänar. En gåva är de dagar vi fått. Och vi kan bara försöka använda de stunder vi fått oss givna.

Som präst kommer man nära livets olika ytterligheter. Döden talar vi nog alla för lite om. Den verkar komma som en överraskning för många. Och det är väl bra. Men. De som vågar tala om det svåra är de som ofta klarar svårigheter bäst.

En av mina närmsta vänner har nu avlidit. Och det är tungt och det blev väldigt tomt utan honom. Mycket tomt.

Blir påmind att jag måste ta vara på alla delar av dagen. Och jag är ofta tacksam.

Skänk ett leende, det är gratis och ge en komplimang till de omkring Dig. Det är gratis. Och livet blir lite bättre. Även för andra. Allt gott!

4 kommentarer på “En dag i taget…

Add yours

  1. Ja livet e’ en gåva som man ska göra det bästa av, Å bra saker att göra i livet är att ge om än så lite så ge det man kan ett leende en kram ett uppmuntrande ord en vänlghet som är kallad medmänsklighet med ett annat namn. Detta att bara spride gädje till andra som man ser är i behov av uppmuntran i jobbiga stunder det är sånt som gör en rik en rikedom som man inte ens behöver betala skatt på utan den har en ränta som är så hög så att jag tror den ger mer tillbaka än man själv gav en riktig ebberöds bank alltså.. Kram din väns närmaste å tala om för dom att vi är många som skänker dom en tanke nu då det är tungt för dom.
    Kram på dej min broder vän och kamrat…

  2. Jag har fått en fantastisk gåva. Livet. Kärleken. Men också händer som känner andras smärta och kan ge smärtlindring och läkning. Dessa använder jag ofta i mitt arbete som undersköterska. Tanterna är tacksamma. Jag är oändligt tacksam… Att ha fått en gåva att dela med mig av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: