Dopdag

En ny människa in i Kristi gemenskap.

Döpte idag en liten flicka. Det är en fin fest som ekar ända in i evigheten.

Att tillsammans få fira dopgudstjänst och ta del av Jesu ord och löften ger hjärtat frid och vi har blivit lovade den helige Ande, dvs Guds hjälp och kraft i och med dopet.

För mig tog det många år innan jag fördjupade mig i det kristna budskapet i och med att jag fick en Bibel gratis. Och följden blev att jag bejakade min kallelse från Gud, har jag idag förstått. Och nu är jag präst!

Aldrig hade jag trott eller ens vågat ana att jag skulle börja plugga igen i och det i vuxen ålder. Och att klara av en akademisk tuff utbildning. Men som det står i min älskade Bibel: att inget är omöjligt för Gud.

Gud bär oss. Vi behöver bara tro på Jesus, sedan händer saker med oss…

Bejaka ditt dop.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: