Bibeln som GPS!

För 11 år sedan fick jag gratis en Bibel i min hand med vittnesbörd. När jag började läsa i den hände något – något gott!

Livets bok förvandlade mitt liv. Har du läst och begrundat den i ditt hjärta och låtit den fylla dina inre tomrum?

I Kolosserbrevet, kapitel 1, vers 14 och framåt står det: ”genom Sonen har vi friköpts och fått förlåtelse för våra synder. 15Han är den osynlige Gudens avbild, den förstfödde i hela skapelsen, 16ty i honom skapades allt i himlen och på jorden, synligt och osynligt, troner och herravälden, härskare och makter; allt är skapat genom honom och till honom. 17Han finns före allting, och allting hålls samman i honom. 18Och han är huvudet för kroppen, för kyrkan, han som är begynnelsen, förstfödd från de döda till att överallt vara den främste, 19ty Gud beslöt att låta all fullhet bo i honom 20och att genom hans blod på korset stifta fred och försona allt med sig genom honom och till honom, allt på jorden och allt i himlen.”

Be till den levande Guden för sinnesro. Försona Dig med Gud. Gud ville mig väl. Idag är mitt liv meningsfullt! Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: