Verklig vilodag!

Söndag. Vilodag?

Jag har idag tagit det lugnt. Läst, rensat datan och cyklat inne i 30 minuter. Var uppe i ottan som vanligt nu för tiden. Och oceaner av minuter och möjligheter låg framför innan kvällens avslutning långt där framme.

Att inte låta mycket ske är en god andlig övning. Dock behövs fasta former så lathet och likgiltighet inte anfrätter ens själ. Lunch på fast tid, liksom läsning osv. Ingmar Bergman ordnade sin dag efter goda rutiner.

Imorgon spelar jag in fem morgonandakter för radion, P1, som skall sändas under en vecka snart. Temat blir min kristna resa och dess olika vågrörelser. Bitvis blir den tuff, då jag försöker vara sann mot mig och mina erfarenheter. Musik från Petter till Ådahls.

Har ju hållit på med ett hemligt projekt också, vilket är i dess slutfas. Blir känt i april. Så ledighet har det varit uselt med, passar dock på när tillfälle ges. Som idag.

Våren närmar sig. Och det blir en del förändringar för mig. Är dock glad över mitt uppdrag i Tolfta församling i Tierp. Har många ide’er och både ungdomar och medelålders behövs nås av det glada budskapet. Både i ord och handling.

Och så behöver man lugna dagar. Gud vilade ju på den sjunde dagen och konstaterade att allt var gott. Gud är ett föredöme för oss. Softish!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: