På torsdag har jag huvudrollen i ”Du är vad du äter”!

Mikael - med i nätverket "Ambassadors for Jesus Christ"

Kl 2000 nu på torsdag i TV4+ är jag med i ”Du är vad du äter” med Anna Skipper, vilket det nu görs reklam för i nämnda tv-kanal. Repris nu på lördag kl. 1800 också i TV4+. Sedan på internet i TV4 Play.

Avslöjar självklart inte hur det gått. Se och bedöm!

Jag har självklart blivit inspirerad av den trevliga Anna Skipper. Och nu är det dags att ”hon hjälper en präst, som vill komma in i sina mc-kläder”, sade de nyss på aktuell tv-kanal. Gissa vem de menar?

Jag älskar ju att åka hoj sedan över 11 år. Befinner mig i mc-miljön och har predikat många gånger på mc-gudstjänster, bl.a. på den stora Jesusmanifestationen i Stockholm för flera tusen. Och jag vill som kristen se fräsch ut. Leva som jag lär, men ibland behöver jag hjälp, både av min nästa och Gud. 

Är ju med i det kristna mc-nätverket ”Ambassadors for Jesus Christ”, som har sitt huvudsäte i Texas, USA, men som nu också finns i Europa och i Norden. Drivkraft är Jesus som har inspirerat Pontus J Back som driver nätverket fram med sin brinnande tro.

Kommer du se på tv-programmet? Jag är lite orolig för hur jag kommer att framställas, men jag får som vanligt, numera, lita på Gud. Och det är meninsgfullt och har gett mig kärlek, även till mig själv. Läs Johannesevangeliet, kapitel 3, vers 16 och 17. Det är verkligen kärlek till dig och mig, så här i påsktid. Eller hur…

2 kommentarer på “På torsdag har jag huvudrollen i ”Du är vad du äter”!

Add yours

  1. Kollade programmet på TV med dig. Du är vad du äter. Otroligt bra! Vad tror du om framtiden? Ha det riktigt bra! Mvh, Claes

  2. Det finns alltid hopp. Jag har valt en ny livs stil. Har gått ner mer sedan programmet. Och tränar ca 12 timmar per vecka. Mår kanon. Och ingen skitmat. Allt gott och nyttigt!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: