Mot framtiden med trons löften…

Prioríteringar.

En "Ambassadors for Jesus Christ MM"

Har många uppdrag och det är kul. Dock är balans ett nyckelord för att hålla över tid Andliga övningar, möten i Gemenskapen, bön, sömn och motion är några viktiga ingredienser för ett helare liv som är viktigt att implementera i ens liv.

I helgen åkte jag mc, alltid så den tredje lördagen i augusti, inget får komma emellan. Denna dag är min. Punkt. Mälaren runt blev ett tufft race för många då det regnade hela tiden i 37 mil. Men jag njöt varje meter. Åker med min väst ”Ambassadors for Jesus Christ Motorcycle Ministry” och stolt visar på tron som ger frihet och mening. Vi är en gemenskap som vill föra ut det glada budskapet i bikermiljön. Som vanligt blev det många möten och fina samtal, även med några ”tuffa bikers”. Kul.

Blev tvungen att tacka nej till två andra möten som var viktiga i lördags, men hade ju bestämt detta race sedan länge och åkte bl.a. med en kristen kamrat från ”Tribe of Judah”. Vårt gudbarn var med i våra tankar denna dag. Och jag tackade nej till att viga ett ungt par, där medlemmar från vårt kungliga hov kom till festen. Vore kul att varit på bägge ställena, men har man lite egentid, är det viktigt att ta vara rädd om sin egentid.

På torsdag skall jag på stora scen i Kungsträdgården överräcka ”Trasdockan”, som tydliggör barns utsatthet i vårt land. Tackar för förtroendet. Slåss ju för barnen i vårt land. 400 000 barn lever ju under krigsliknande förhållanden i familjer där psykisk obalans eller missbruk tar bort barns tillit bland annat.

En älskande Gud som möter oss när vi ber om det

Snart är jag och Johan i vår församling, Tolfta, igång med konfirmanderna. Första gången för mig, så jag är förväntansfull och spänd. Ledordet för oss är; ”Tillsammans”. Ber att Gud skall hjälpa oss och gripa in de ungas liv. Är tacksam för mitt nya liv. Firade 8,5 år sedan jag sist drack alkohol i lördags. Berättade om det i min självhjälpsgrupp idag. En viktig mötesplats där man kan dela glädje och sorg. Och alla är där på samma villkor.

Be gärna för ungdomsnätverket i Tierp, vi är många som vill att kidsen i Tierp skall få ett eget hälsohus med aktiviteter och just nu inväntas svar från en institution som kanske kan hjälpa nätverket med ekonomin. Den 11: e september skall jag föreläsa om missbruk och barns roller i sådana familjer där ohälsa förekommer, då i Hedemora. Kommer du dit?

Välkommen till Tierp och Tolfta församling, kom förbi och ta en fika på Nathanaelsgården!

4 kommentarer på “Mot framtiden med trons löften…

Add yours

  1. ja hittade din blogg av en slump och imponeras av dig…
    ja är just nu inne i en form av svaka i mitt liv det känns som något fattas men du inspirerar

  2. TACK … Kompis, Vän och kamrat för att du kom och tala om vikten att se till att ALLA våra barn får en trygg och kärleksfull uppväxt i Kungsträdgården igår då det var TRASDOCKANS dag där.. Det fanns en gång för länge länge sen en person omtalad i världens mest lästa bok som sa ” Låt barnen komma till mej ” I dom orden var det power.. Låt den personens många berättelser få ge oss ett hopp om en bättre framtidstro för våra barn, vår framtid som ska ta hand om oss då vi själva inte orkar längre. Vem den personen är det tror jag nog ni vet, men för den som inte gör det så var hans namn Jesus. Guds Frid Broder…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: