Många kommer till vår församling…

Kyrkan lever i högsta grad….

Idag kom det ca 30 små barn och deras föräldrar till vår barngudstjänst och fika samt pysselstund i Tolfta församling. Härligt!

Och vi blev ca 30 konfirmander samt faddrar, som också är kanon, idag. Talade om döden, begravning, anhörigstöd och Jesus och det eviga livet bland annat. Vi tillämpar tuff kärlek, inget strul, inga mössor på, att vara tyst när man så skall vara det och att man talar och ifrågasätter när man kan – våra kids är smarta. Det är så kul att få leda dem. Och min Broder i Kristus Johan är en kanonkollega som talar öppet, är en bra förebild och sjunger kanon.

Så säger en del att kyrkan inte rockar. Fel. Det är bara att komma på besök!!!!

En kommentar på “Många kommer till vår församling…

Add yours

  1. Hej Mikael! Blir glad när jag läser din blogg och dina inlägg. Just nu önskar jag att jag vore konfirmand och fick läsa för dej och Johan. Kan tänka mej att era diskussioner är intressanta. Skulle nog gilla era studiebesöken och lägerverksamheten också. Det jag kommer ihåg från min konfirmationstid är att vi åt massor av godis, tvånget att gå i kyrkan nästa varje söndag och själva konfirmationen där vi skulle rabbla en del texter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: