Förkyld och man…

Tänk vad slut man kan bli pga en kraftig förkylning.

Har många åtaganden denna vecka, flera begravningar och dop, en vigsel och en andakt samt en gudstjänst. Pihl! Kul, men inte när man hostar, är slut och hes. Näsan droppar, men jag har jobbat i showbiz hela livet, så jag gör som då: the show must go on….”.

Älskar mitt uppdrag som präst och att förkunna Ordet, att predika. Gud bär mig verkligen, trots att jag har det jobbigt av olika skäl, så är jag på väg framåt.

Utan min tro skulle jag inte orka eller känna livet meningsfullt. Att föra hoppet fram till människors hjärtan ger en stilla glädje.

Skulle vilja ha mer tid att läsa. Det finns så mycket att förkovra sig med. Nyfikenhet ger liv. Dags för att hostande och snörvlande gå till säng och hoppas febern ger med sig till morgondagens uppdrag.

Gud välsigne Dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: