Bibelskola?…..!!!…

Meningen med livet?!!!!….

Många bär på tomhet. Och fyller sina liv med saker som inte är bra för dem eller de omkring sig.

Efter att kommit i kontakt med Bibeln och den kristna tron för 11 år sedan, vilket resulterade i en teologie kandidatexamen vid Uppsala Universitet samt prästvigning år 2009, har jag i hjärtat förstått att Jesus och Bibeln förbättrat mitt liv.

Idag är jag präst i Svenska Kyrkan. Dessutom föreläser jag när tid och ork finns.

Funderar på att i det lilla formatet här på min blogg redogöra den kristna tron och vad Bibeln säger. Detta då jag har upptäckt att det finns för få mötesplatser där man snabbt och enkelt kan få fakta om kristendomen.

Tror Du att detta skulle vara intressant? Kommentera gärna detta inlägg så jag får en uppfattning om intresset.

Gud välsigne Dig!

2 kommentarer på “Bibelskola?…..!!!…

Add yours

  1. Kul att även Du tycker så! Skriver ju också för egen del, ju mer jag läser och skriver, ju mer förstår jag. Det är ju inte en blind tro som räddar oss, det finns en levande älksande tydlig Gud som kom till oss.

    Guds frid Jan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: