Vår, mc och friheten…

En doft av hopp och frihet….

Det känns som det var en liten evighet sedan det var åkbart och varmt så man njutniningsfullt kunde fara genom landskapen på motorcykel. I helgen tänkte jag att det strax är dags och så kom snön igår… Men på torsdag blir det varmare och hoppet tänds igen om en snar framtid på ”stålhingsten”.

Vi behöver bejaka längtan och lusten i våra liv. Jag älskar att köra hoj och har turen att ingå i en del av bikervärlden, dessutom ingår jag i ett mc nätverk, ” Ambassadors for Jesus Christ” och visar med västmärkena på en annan än viktigare frihet för oss, att som kristna är vi omfamnade av en större frihet. En frihet tack vare Jesus korsgärning som innebär att jag genom tron är befriad från mina tidigare nederlag. Gud har själv tagit på sig våra missade mål för att upprätta oss, så vi kan bli förlåtna och leva återupprättade. Det enda som krävs är att tro på mannen från Nasaret. Märkligt enkelt, men ändå så oerhört svårt att förstå med vårt intellekt, men bejaka hoppet i Ditt hjärta så kommer Du också omfattas av den totala friheten.

Dubbel frihet således. Tack Jesus och tack för att jag därigenom kan bejaka min lust att åka mc. På den sprider jag det glada budskapet. Cirkeln är därmed sluten.

Vi är älskade!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: