Sommar & semester….

I´ll be back….

Av flera skäl har jag inte bloggat på länge. Nu är jag på semester och har avsikt att i höst skriva mer kontinuerligt, men under sommaren gör jag några nedslag här, om jag anser det finns något av värde att belysa.

Mikael Bedrup älskar Jesus
Mikael Bedrup älskar Jesus

Midsommardagen som är idag, kan jag notera i media att gårdagen var väldigt bråkig i vårt land. Tänk om man skulle våga belysa anledningen till varför bråk uppstår på ett djupare plan. Gemensamt är att oroligheterna tilltog efter kl. 2200. Kung Alkohål förstör för många. Det finns också många som kan hantera alkohol. Många kanske skulle lära sig att hjälpa de som inte klarar av att stoppa efter ett par glas. I sommar far jag på min mc. Återkom här så får Du se var jag är och om jag har något på mitt hjärta som jag vill rapportera om. Hoppas på många fina möten och även lugn och ro. Ett bra tips i värmen eller regnet; öppna Din Bibel, där finns mycket vishet. Kom ihåg; ”störst av allt är kärleken”.

Guds frid!

Mikael

3 kommentarer på “Sommar & semester….

Add yours

 1. Hej Mikael

  Du skriver på din blogg att du inte har bloggat på länge pga flera skäl.

  Jag tänkte omedlebart på Bibeln och Predikaren:

  ”Allt har sin tid,

  det finns en tid för allt som sker under himlen:”

  Så är det här i livet.. det finns en tid för allt här i livet och man kan inte göra allt alltid..

  Ser framemot dina blogginlägg när du har den tiden.

  Guds frid

  // Per

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: