Bibeln är min GPS…..

Tack för hundratals gratulationer idag på min födelsedag. Allt från gamla vänner till nöjesfolk, okända till två Biskopar och Justitieministern.

En märklig resa för buspojken från förorten Hässelby. När jag till slut vågade ta steget, mot tillfrisknande och utbildning så kunde jag välja att försöka vara en förebild i en brusten och även i många stycken förtrollad värld. Ärligt talat förstår jag inte hur detta gått till, men har insett i hjärtat att Gud finns, vilket gett mig både Kraft och mening. Läs Dagens intervju med mig idag: http://m.dagen.se/familj/bibeln-ar-min-gps/

Så tack att jag får stöd av Er alla. Tillsammans är vackert.

Guds frid!
Mikael

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: