Vad gör jag våren 2015?

April ligger precis framför oss och ljuset börjar tina upp våra sinnen för nya äventyr.

Jag har mitt uppdrag som präst i Tierp med allt vad det tillhör. Det jag mest ser fram mot är våra två årliga motorcykelgudstjänster, de sista söndagarna i maj och i augusti med start kl 11 i Nathanaelskyrkan inne i Tierp.

De brukar bli fullsatta och är en mix av hojåkare från hela mellan-Sverige och församlingsbor från när och fjärran. Framför altaret står som vanligt ”To much monkey business” – det häftiga proffs rockbandet från Tierp. Vi kommer som vanligt ha spännande delare och jag predikar inspirerat och alla får en välsignelse inför hojsäsongen. Missa inte detta som så många ser fram mot.

Efteråt är det mingel och korvgrillning innan vi efter ca en timme som vanligt åker i kortege till hemligt utflyktsmål där det bjuds på fika och kulturupplevelse. Brukar bli många hojar och härliga möten på denna ständigt återkommande happening. Kommer Du?

Under vår och sommar kommer jag och mina kamrater i mc-gemenskapen ”The Fellowship for Jesus Christ Motorcycle Ministry” åka på och till veckoträffar. Du är välkommen att hänga på.

Gud välsigne Dig.

Mikael Bedrup

2015/04/img_0265.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: