Lurade alla idag…..

Kärlekens ofantliga kraft.

20110313-155548.jpgIdag lurade vi alla. Så underbart att se när människor, faktiskt bildligt, tappade hakorna. Hur gick detta till?

Döpte först en liten fin flicka idag i den stora Västlandskyrkan, en bit från Tierp. Vi övade innan med faddrar och dopfamiljen. De gick ut tillsammans under utgångsmusiken efter dopet. När de nått till halva delen av den långa kyrkan, vände sig dopföräldrarna om och sade tyst till faddrarna att de skulle gå och sätta sig, vilket de mycket förvånat gjorde. Alla satt kvar i bänkarna som jag sagt, och jag stod kvar framme vid dopfunten.

När dopfamiljen var nästan längst ner i kyrkan vid utgången, så ändrade sig plötsligt musiken och ut strömmade Mendelssons bröllopsmarsch och dopföräldrarna vände sig om och började gå in igen.

Tappade hakor, såg jag framifrån koret. Alla var totalt lurade. Dopet blev som så ofta fantastiskt, och den följande vigseln blev helt himmelsk. Vår musiker Matilda spelade och sjöng så fint, musikvalet var så genomtänkt gällande psalmer och populärmusik.

Vi alla grät då vi blev så rörda tack vare all kärlek som fullkomligt erövrade varenda millimeter av denna enorma kyrka. Att leda en vigsel berör mig, än mer idag. Bröllopsparet var så fina, så kära och de lovade varandra trohet och omtanke. Och det blev mycket skratt i mitt vigseltal.

Det blev high-five med varenda en som var med idag vid utgången och vi upprepade ordet ”kärlek” högt. Vilken stämning!!!

Igår ledde jag en begravningsgudstjänst, idag blev det dop och vigsel och imorgon måste du komma!!! Kl. 14 är det Sinnesrogrupp inne i Nathanaelsgården (alla är välkomna, det går också bra att lyssna till våra delningar. Det är mäktigt säger alla som kommer.) Kl. 15 gratis fika på nämnda plats och kl. 16 är det ”Sinnesromässan i Tierp” i Nathanaelskyrkan. Det blir en spännande delare, modern musik av mycket bra musiker, jag talar inspirerat om det åttonde steget och det blir många som kommer och en vilsam stämning som verkligen ger kraft. KOM. TA MED DIG NÅGON!!!!!

Ett sannerligen viktigt och inspirerande uppdrag för att sprida kärlek. Syns imorgon!!!!!

Kommentarer är stängda.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: