Predikar 14 januari. Kom…

Söndag 14 januari talar jag inspirerat om Livets källa! Törstig & nyfiken?

cropped-img_6037.jpgKl. 11 i Karlholms kyrka och kl. 16 i Nathanaelskyrkan inne i Tierp blir viktiga stunder, dels för ny kraft, funderingar om var du hämtar kraft, får förlåtelse och hittar gemenskap och dels för kunskap om kristen tro.

Personligen har jag imorgon jobbat sju dagar i sträck med massor av möten gångna veckan, bl.a med riksdagsman Mikael Oscarsson m.fl, två dagars info om den nya handboken för präster, sorgehus, begravning, dop idag och imorgon två gudstjänster samt leder träff med kyrkovärdar.

Det är viktigt att leva som man lär, dock innebär prästuppdraget ofta många möten och tal, så då måste jag återvända och ladda batterierna vid livets källa.

Nyfiken på hur? Vi syns imorgon!!!

Kommentarer är stängda.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: