Våra kyrkoskatter….

Kyrkoskatter! En av våra vaktmästare undervisade idag kyrkovärdarna hur vi sköter kyrkan och dess gamla fantastiska textilier och silverföremål bl.a. hur vi skall ta hand om vårt arv för kommande generationer.

Efter att ha lett denna träff så ledde undertecknad också förmiddagsgudstjänsten i Karlholms kapell på bilden och sedan middagsmässan inne i Tierp.

Tack Ni som kom och för många samtal. Kul med Ni från Gävle.

Jesus är livets källa och att det blev över 926 helbuteljer vin Jesus gjorde av vatten som ett första tecken på hans död citerade jag ur en av min pappas böcker, det trodde jag aldrig skulle ske, och Jesu utgjutna blod som var det sista tecknet på Guds räddning för oss talade jag fritt om.

Nu vila efter sju dygns sammanhållande jobb. Imorgon är en annan dag.

Frid Systrar och Bröder. Kristi frid!!!!

Kommentarer är stängda.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: