Bikers som inspirerar….

Sworn-Few-LEMC-3-Up.jpgLängtar ut på vägarna. Förra året var de flesta hojträffar och mötesplatser inställda. I helgen kollade jag in flera roadtrip runt USA. Snacka om att jag åter var sugen på att rulla ut järnhästen…

Kolla in exempelvis, www.lawabidingbiker.com, det är bikers som dels driver en shop med kanonprylar för hojturen. Den som talar på inslagen är en mc-polis, som lägger upp bra tips och gör kul videodokumentärer.

Law Abiding Biker

Jag kunde inte sluta och se på http://www.youtube.com och där mc-klubben www.swornfewmc.com som finns på flera orter i USA. De är stolta 99%, dvs bikers som följer lagen och har kul ihop och kör på träffar och utfärder över hela USA. Fantastiska sevärda filmer!!!! Sicken härlig stämning mellan medlemmarna och skicka makalösa scenerier när de kör.

Kolla in även denna sida med mc-klubbar som tillhör 99%. De skriver där bl.a följande: ”The Law Abiding Biker Clubs that are listed here have taken action in getting involved to better the entire Law Abiding Biker Community. They recognize we are the motorcycling majority (MM) and the 99% ers out on the road.”

 

 

Kommentarer är stängda.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: