Min bästa vän är väldigt sjuk

Hunden är människans bästa vän.

sommaren-2008-0191

I mitt fall är det så.

Min älskade hund, Maja, som är 8 år älskar mig gränslöst. Varje gång jag kommer hem blir hon otroligt glad. Och så tröstar hon mig när jag är ledsen. Och så busar vi ihop.

Nu är hon väldigt sjuk, hon röntgades igår och hon har en jätte tumör och bara ligger. Har gråtit hela natten. Maja betyder så oerhört mycket för mig. Idag har hon fått mer medicin.

SNÄLLA BE FÖR MIN VÄN MAJA!!!!!

3 kommentarer på “Min bästa vän är väldigt sjuk

Add yours

  1. Jag skänker dej en värmande kram å en bön med dom allra finaste orden jag kan finna om att din älskade hund Maja och du ska få det så bra det bara går framöver. Är Maja en risen av nått slag eller? I så fall så vet jag en som har flera stycken om du behöver få en ny liknande vän. Min syster har nämnligen en kennel med den sorten i alla de storlekarna samt en ny superhärlig sak som ännu inte är så vanlig i sverige, nämnligen black russian terrier. Jättekramar å allt som kan hjälpa dej nu..
    Lasse

  2. Hej Lasse! Blev så oerhört glad med din bön! Det är så jobbigt, jag älskar min kompis så mycket. Tack för ditt råd med en annan kompis, mne jag ger inte upp. Gud har bevisligen gjort mig nykter, för det klarade jag ju inte själv, så varför skulle Gud inte klara detta om vi alla ber. ”Be och du skall få…”, står det ju i Skriften. Om vi ber efter Guds vilja få vi allt vi ber om, står det ju.

    Var rädd om Dig och din Kära – hälsa förresten din Kära. Jag ber även för alla som inte har det bra denna kommande jul också.

    Allt det bästa. Mikael.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: