Patrik Ehrman på rätt plats

Bra kille på rätt plats – till slut.

Patrik Ehrman, som gick på Svenska Kyrkans grundkurs i Sigtuna med mig bl.a. (och där jag då bodde där det halvåret), vigdes igår. Grattis Patrik!

Så här skriver man om Patriks resa bl.a: ”…..Ett yttre sökande, då han testade olika jobb, reste och jagade nya upplevelser blev ett inre sökande.– Det saknades något. Det är svårt att beskriva. Mitt liv fick en riktning med sökandet efter att förstå Gud. I och med att jag funnit mina verktyg i sökandet i kyrkan och att kyrkan blivit mitt andliga hem, kände jag att det var min kallelse att bli präst och vara med och förmedla den kristna tron.” Läs mer här…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: