Lever du din vision?

Måndag morgon.

3833963

Povel Ramel-låten ringer i mitt huvud, som också är tungt, men pga. att idag slutade 7 månaders studieledighet (har dock föreläst under denna period). Inringning till ett halvårs praxistermin kl. 1030. Bröllop, dop, begravning och högmässa är bl.a. det som jag skall lära mig praktiskt. Teol. kanden är klar för ett halvår sedan. Har lite ont i magen då allt börjar dra ihop sig. Skall jag klara av att bli en bra präst? För mig är ämbetet stort, vill ju göra skillnad (även för mig).

Idag är det avfärd för en tre dagars kick-off i Järlåsa med avslutningsklassen. Dock kommer jag att pendla dessa dagar, tack vare att jag har förmånen att ha en familj, och som behöver hjälp med transporter. Kommunikationerna är usla på landet. Under en av mina praktiker blev jag tvungen att pendla varje dag under en månad, det blev över 800 mil t.o.r. Uppsala – Ockelbo. Har färdats många tusen mil till studierna under dessa fem år hit tills. Man blir ju inte rik på 2.600:- i månaden i studiemedel. Kontot ekar tomt. Dock är hjärtat full. Numera.

Obama feber i USA. Varför? Jo, han är tydlig med en vision. Lever du en vision? Jag gör det. Tack och lov.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: