Maila till någon som kanske behöver det….

En tanke kom av en anledning idag.

Det finns så himla många som är bortglömda eller känner sig ensamma, som inte blir kontaktade, som ingen ser, som ibland måste gå ner på stan för att se folk, men de blir inte inkluderade – de kanske inte vågar störa eller inte vågar bli inkluderade, då de tror att de inte är värda att vara med, att de inte duger.

alskar3

Just idag har många sökt mig, därför tänkte jag enligt ovan. Varför skall man, bara när det ex. kommer till olika högtids stunder, kontakta varandra. Överraska dig själv – och andra – ring någon du inte ringt på länge eller maila. Många är ensamma – fast man inte tror det. För ingen vill erkänna att man är övergiven för det mesta, att man kanske har få vänner eller ens få bekanta.

Ibland kan det vara kul att bli sedd. Skicka ett positivt mail till någon så får de känna sig lite, lite älskade… så får de ett oväntat besök, om än från ett mail.

Idag gör jag det jag tycker om. Är själv med min lilla familjen, det är bra. Njut av vardagen, njut av varje, när allt fungerar. Alla dagar gör inte det. Vet jag.

En kommentar på “Maila till någon som kanske behöver det….

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: