Jag talar för allmänheten den 3 feb och 7 mars…

Sakta börjar skammen avta för en del och seendet öppnar upp…

mikael-och-pappa-ca-19641

  • Jag skall den 3 februari bli intervjuvad, i ett öppet samtal, kl 1900 nu kommande tisdag. Platsen är Katedralcaféet intill Uppsala Domkyrka.  Ingen föranmälan.
  • Den 7:e mars på dagen skall jag för allmänheten tala på Heby Mässan. Se vidare här…

Temat bägge gångerna ovan, är hur skall vi se och förstå alla de 400.000 barn som lever i alkoholindränkta hem och som får sina liv förstörda, många gånger för all framtid. Och vad kan du och jag göra, skall jag beröra.

Kom dit och ställ frågor. Jag behöver dig, så vi gemensamt kan öppna dörrarna på vid gavel och vädra ut den sedan länge unkna luften hos alltför många dysfunktionella , så att barnen och de vuxna medberoendes liv där, kan få förvandlas genom oss. De klarar inte detta själva!

Jag vet, som glömt barn och f.d. aktiv alkoholberoende (se bild på mig och pappa från 1964, jag är fem år då). För dig som fortfarande lider under missbruk, kommer jag också att visa på min väg mot tillfrisknande. Det är bra att det finns motkrafter, dessvärre är jag förvånad över att det finns för få röster inifrån kyrkan, många viskar så lågt att ingen hör.

Vad är man rädd för. Att störa? Många blir för – störda av alkohol. Våga gripa in och göra skillnad, det kan aldrig bli fel. Tvärtom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: