Oldsberg, Bedrup och Gud…

Huh, så trött…

Mycket att tänka på och lära mig och långa dagar….

 Vill leva som jag lär. Därför tar jag det nu lite lugnare, jag kommer att göra det jag orkar, så får det gå som det går. Det har bara tagit 50 år att lära sig det. Så jag bör väl lita på min egen erfarenhet.

Skall se ”På spåret” nu. En annan gammal stöt som jag känt sedan jag var liten, Ingvar Oldsberg, leder kanske den sista gången detta underbara program. Det sägs att han skall leda ”Här är ditt liv”, som skall återupptas igen och som startades för 30 år sedan. Där berättade min far om sitt nyktra nya liv, vilket inspirerade många till ett fullödigare liv. Och så startade han världens första träningsprogram i TV, detta under 1960-talet – ”Träna med TV”. Så Anna Skipper var inte först.

Fortfarande verkar det behövas ett friskare liv för många. Vi människor är inte alltid så smarta, vi är begränsade. Så ta hjälp av den Allsmäktige för dina brister. Det fungerar – har jag märkt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: