Mina olika hemsidor är uppdaterade…

nojeshuset-logga-web

   

  Har uppdaterat hemsidorna!

  • Driver sedan 1976, dvs. i över 33 år, mitt företag AB NÖJESHUSET. Har varit eventproducent för över 15 000 events. Se hemsidan: www.nojeshuset.se
  • Eftersom jag föreläser (olika ämnen), så har jag även en egen hemsida: www.bedrup.com

  Har hunnit med en del i livet. Mycket kul har det varit. Företaget har omsatt långt över 100 miljoner. Men inte trodde jag att jag skulle plugga i över fem år. Och inte trodde jag att jag skulle ha så lite pengar som jag har nu. Har ju jobbat sedan jag var 14 år. Snart blir det lite inkomster igen, så att man kan unna sig något. Hoppet är det sista som överger en, säger Bibeln vist och insiktsfullt. Litar på den.

  Kommentera

  Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

  WordPress.com-logga

  Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

  Facebook-foto

  Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

  Ansluter till %s

  Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

  Upp ↑

  %d bloggare gillar detta: