Schlagerifrågasättandeåterigen puh…

Hur man än tycker så blir det fel låt som vinner.

Tycks vara en del av denna tävling så långt jag kan minnas. Ernmans light operapop är lättuggad och ointressant. Å andra sidan var väl inte ”Ola mä fiola” med Öst & Kenneth Greutz en dunderhit i tävlingen på 1970-talet. Den vann å andra sidan inte i Sverige då och Ernman kommer inte att ens komma halvvägs i placeringen i den internationella tävlingen. Sanna mina ord. Många låtar har passerat, många är tack och lov glömda. Glömskan är en bra egenskap gällande usel musik. Har ju lyssnat på en herrans massa musik som dicjockey under 16 år.

”Love, love, love” fastnade på mitt hjärta med den sockersöta J-Lo kopian Agnes. Den kommer att växa sig stor i radion. Jag var med och startade discoeran i Sverige under 1970-80-talet. Agnes låt hade blivit en ”floor-filler”. Hennes paljetter påminner mig om när jag jobbade som dj åt After Dark under 1980-talet, ett helt gaaaaaalet årtionde. Jösses vad jag har varit med om, fem nätter i veckan under 16 år. Jausa, jausa, jausa……

En kommentar på “Schlagerifrågasättandeåterigen puh…

Add yours

  1. Jag tror inte du har rätt i ditt antagande.. Jag tror att hon kommer att komma långt med den låten. Jag gilla både den å Carolinas låt så min favvisar kom 1 å 2.
    Men vi får se sen då när tävlingen är avgjord vem som gissa bäst. Ha det gott kompis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: