Få hjälp med ditt inre hål…

Söndag.

korskyrkan-uppsala2

Skall intervjuvas i Korskyrkan, Uppsala kl. 11oo idag. Kom dit. Deras tema är – beroende. Man kan vara beroende av dåliga saker eller bra. Älskar du dig själv och andra, så är allt gott.

I dagens UNT rapporteras; Nästan en tredjedel av alla svenskar äter godis, kaffebröd, snacks eller läsk varje dag. Precis som i Livsmedelsverkets undersökning 2006 om våra matvanor uppger tre av tio att de äter söta och feta livsmedel som godis, bakverk, snacks, läsk eller saft så ofta som varje dag. Detta trots att de allra flesta är överens om att det inte är särskilt hälsosamt.” Läs hela artikeln här….

Många behöver en högre Kraft att få hjälp att bota sitt inre hål, vilket är alldeles uppenbart. Kan du inte säga nej själv till det som inte är bra för dig och andra påstår jag att Gud kan hjälpa dig och mig. Har mött tusentals som bett om hjälp och som enbart kan förklara sin nya helare väg med att Gud grep in i deras liv.

”Be och du skall få…”; lovar Skriften.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: