Så här har många det…

Sanningen frigör allt fler från skammen. Det är mångas livsberättelser som kommit upp i dagen det senaste året.

”Jag hade knappt lärt mig gå när min pappa våldtog mig för första gången. Båda mina föräldrar var missbrukare när jag föddes och jag var drogberoende redan i mammas mage. För mig och mina tre syskon var våldtäkter, misshandel och droger en naturlig del av livet. Det var vad vi var uppväxta med och den enda verklighet vi kände till…” Läs hela artikeln från Aftonbladet här om Sofia…

En kommentar på “Så här har många det…

Add yours

 1. Har läst hela artikeln och tyvärr är det inte en isolerad händelse,Janne josefsson,s program om en liknande historia från Vetlanda där samtliga förtroende valda, lät bli att ingripa och ta sitt ansvar utan dom valde att blunda och tiga och låta den stackars flickan leva med sin missbruk ande sjuka pappa under vidriga och omänskliga förhållanden.

  Själv har jag arbetat i många år i Lp-stiftelsen och Erik Edin stiftelsen missbruks arbete på kristen grund.

  Dom första åren arbetade jag med familjer och barn som kom och fick vård ,läkedom, omsorg ,och kärlek genom Jesus och underbara människor i stiftelsen.

  Jag har sett fantastiska saker hända och människor som blivit upprättade, barn som fått en chans att börja leva och som fått tillit till vuxen världen,

  I dag engagerar jag mig i gamla kompisar och deras familjer som både lever i missbruk men också dom som kommit en bit på väg, mot ett drogfritt liv för sig och sina barn.

  Vill visa på en utväg med Jesus som befriare för jag vet av egen erfarenhet att det är största chansen till ett nytt liv.

  Så Mikael fortsätt att ge din röst för och till barnen, i media Sverige via din blogg och andra offentliga framträdande.

  Försöker själv driva dessa frågor på min blogg och med eld i hjärta för dom minsta.

  Gud välsigne dig Mikael v v v v Thommy Bergenwall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: