Jag är invigningstalare imorgon hos Frälsningsarmén

Imorgon skall jag föreläsa under invigningen gällande Frälsningsarméns nya familjecenter!

Ett fantastsikt initiativ, eller hur? Jag ersätter Joakim Langer enl nedan (en annan fd. discjockey, beroendepersonlighet och barn till en s.k. kändis och missbrukare).

fralsningsarmen-logga

”Invigningen av centret sker den 19 mars 2009 klockan 19.00 på Södermannagatan 44 i Stockholm, T-Skanstull.  Speciellt inbjudna gäster kommer att tala om personliga upplevelser och engagemang för barns och ungdomars välbefinnande. Bland annat kommer Joakim Langer, ståuppartist och engagerad i olika ungdomsprojekt samt Anders Carlberg, vd för Fryshuset som varit engagerad i Kår 393:s arbete sedan starten.

De kommer att ha: ”Fokus på barn och ungdomar som växer upp i missbruk, psykisk ohälsa eller våld. Annika och de övriga i teamet är öppna för alla sätt som centret kan komma att utveckla men kommer till en början att fokusera på att bjuda in barn och ungdomar som växer upp i missbruk, psykisk ohälsa eller våld”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: