Tömma den mentala ryggsäcken?

Våren bör innebära glädje.

Ljuset ger kraft och väcker upp livsanden i oss. Dock finns det flera som inte kan leva autentiskt, sitt sanna jag, då det finns saker, personer eller händelser som blockerar livets fulla potential. Hur gör man för att bli av med det som byggt bo i ens huvud (och som inte betalar hyra) och inte vill försvinna? Ibland hjälper inte längre psykologer eller omgivnigen, dock kan de göra detta. En ytterligare eller kompletterande väg, kanske den enda vägen ytterst sätt, är att be om hjälp från en högre makt, dvs. Gud. Vad säger Gud genom Bibeln?

Kom till mig, alla ni som är tyngda av bördor; jag skall skänka er vila. Ta på er mitt ok och lär av mig, som har ett milt och ödmjukt hjärta, så skall ni finna vila för er själ. Mitt ok är skonsamt och min börda är lätt.” (Matt 11:28-30).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: