Nya kompisar i Gemenskapen…

Fri modig.

Har fått vara ett Guds redskap, såsom andra också får vara. Den senaste tiden har jag fått introducera några nya bekanta i min Gemenskap. 12 steg mot befrielse. Så genialiskt. Och allt är sprunget ur Bibeln, men tolkade med moderna Ord.

I USA introducerar den kristna recovery rörelsen många, många nya medlemmar in i den kristna gemenskapen. En bra riktning för oss i Sverige, anser jag klart. Fler borde bli attraherade av Jesus ord, dvs om de vågar försöka vara ärliga: ”Vill du bli frisk?”.

Vill du tillväxa i andlighet och som människa?

3 kommentarer på “Nya kompisar i Gemenskapen…

Add yours

 1. Lura inte dig själv, 12stegs rörelsen har inget med Kristendom att göra. Tvärtom.

 2. Hej på dig! Hittade den här sidan på nätet och blev intresserad av att se hur det är med dig nu för tiden. Jag får gratulera dig till att du blivigt färdig präst. Det måste vara skönt att vara klar med studierna efter 5,5 år.
  Jag tycker om det du skrivit och det låter som att du bevarat tron hela tiden. Tack Gud för att du bevarar oss. Tänkte på dig för mindre än en vecka sedan när jag åkte förbi Uppsala. Funderade på om jag skulle höra av mig, men ville hem till familjen. Förlåt. Hoppas att vi råkas någon gång framledes. (Är du/ni ute och åker så är ni välkommna, vi bor kvar i Buskåker i Bolänge.
  Gud välsigne dig och Cristine och resten av er familj Micke.
  MVH Lasse L HR Dalarna.

 3. Hej Lasse! Kul med dina rader. Jag prästvigs kl. 11oo den 14:e juni i Uppsala Domkyrka. Börjar sedan min tjänst i Gottsunda (Uppsala). Kanske åker förbi dig i sommar. Du är välkommen förbi oss.

  Guds Frid till Er alla (hälsa dem jag känner och din familj givetvis)/ Mikael

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: