Några steg…

Går i väntans tider…

Har ringt mitt första telefonsamtal som berör min kommande tjänst som präst. Märkligt, säger jag återigen. Planerar så smått min mottagning efter prästvigningen i kyrkan. Vill att den skall bli minnesvärd för alla.

Vädret är trist, viket är en bra tid för att rensa datorn och papperna på skrivbordet. Och imorgon skall jag hämta min kaftan. En dag i taget, som man säger inom 12-stegs rörelsen. Ett steg, en sak i taget, det är så man når målet på en lång resa. Ganska enkelt, om man tänker på det sättet, istället för att se allt på en gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: