Många timmars arbete för att sedan kasta bort allt…

Prylar.

CIMG0838

De står mig upp i halsen. Framförallt små prydnadsprylar som varken skänker skönhet och bara verkar ha ett syfte; att ta plats och så skall de dammas av. Och så alla andra ”bra att ha saker” , som numera inte fyller någon funktion. Nu har många dagar passerat i min kalender utan att prylarna brukats. Att man sedan jobbat för att betala saker som man inte längre behöver verkar än mer korkat. Så kortsiktigt tänkt, kan jag se nu.

Igår började vi sälja saker på bakluckeloppis vid Ulva Kvarn (varje söndag från kl. 12-15). Nu har vi börjat städa ut hemma, och det är många saker vi alla har fått eller skaffat oss under våra 115 år. Puh… Nu åker en hel del saker ner i kartonger för försäljning. I zen trädgårdar finns inte många saker eftersom deras syfte är att skänka ro. Så skall ett hem vara.

Tänker på Romarbrevet, kapitel 8 och rad 20. Håller du med?????

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: