Världens nuvarande mest kända ”glömda barn”!

En paradox.

Dels att vara känd, dels att vara ”glömd”, allt på samma gång. Är själv uppväxt i en s.k. kändisfamilj. Vet att allt som står i tidningarna inte är sant. Långt därifrån… Men… signalerna kan indikera på att Michael Jacksons ena son visar upp alla de drag som indikerar på att vara ett s.k. ”glömt barn”.

Aftonbladet idag skriver: ”Michael Jackson var inte herre i sitt eget hus.Vardagsbesluten i hemmet fattades i stället av popstjärnans äldste son, Prince, 12. Det avslöjar Jacksons kock. – Prince skötte i stort sett hushållet, säger Douglas Jones. Jones anställning hos Jackson blev kort. Han började den 8 maj. När han träffade sin chef första gången såg han tecken på att allt inte stod rätt till. – Michael pratade mycket långsamt – kanske sluddrade han. Det verkade som om han hade tagit mediciner eller inte mådde bra. Situationen fick popstjärnans äldste son att ta över kommandot. – Prince bestämde när familjen skulle äta, var de skulle sitta och vad som skulle serveras.”

Över 200 000 barn idag misshandlas också fysiskt i vårt land och bara 2 000 av dem få hjälp, allt enligt Röda Korset kampanj. Även om man inte blir fysiskt skadad så far barn väldigt illa, om de ”bara” lever i dysfunktionella familjer och blir åtsidosatta och får rubbad tillit. Och vi låter det hända…

Vad skall vi göra – på allvar.  Skall vi starta upp något – något gott – en kampanj, ett nätverk, stipendier…. Kom gärna med förslag!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: