Slit och släp…..

Sven Delblancs utmärkta Hedebyborna i sommar. Rubriken är från en av fyllona i serien. Han gör inte så mycket nytta, men kommentaren påvisar en helt annan sanning, så att han skall uppfattas värdefull så att inget nytt stör hans sövande liv.

Denna vecka har jag försökt att grundligt sätta mig in i gudstjänstordningarna för resp. gudstjänst i min församling, slit och släp framför datan (hi, hi…). Man måste bygga en grund för att huset skall bli stabilt.

Ser fram mot att möta församlingsborna mer i Gottsunda framöver. Syns man inte, finns man inte. Gottsunda församlings nya grund till en hemsida är klar idag och ligger ute på nätet, nu skall den fyllas med bra innehåll.

Vad tycker du bör vara med på en hemsida från en kyrka? Ge mig en del eller många idéer. Kommentera här nedan gärna!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: