Syns vi i Sunnersta Kyrka på söndag?

Insnöad?

Åjo, vi människor är ju begränsade, så ”insnöade” är vi alla till mans. Det är bara att se på nyheterna så ser man hur vi misslyckas med ganska mycket i världen. Å andra sidan verkar det finnas mycket mer gott. Hoppfullt!

Prövningarnas väg kommer jag i min predikan, med mina speglingar av vår tid, (nu på söndag 2010-02-21, kl. 1000 i Sunnersta kyrka med den enkla ”gudstjänst för alla”) att förhoppningsvis skänka hopp för oss som behöver påfyllning av Kraften. Löftena från Gud gäller. Kanske berör jag något personligt, det känns så.

Att använda sig som ett Guds verktyg kan skänka trovärdighet åt Ordet. ”Var inte rädd”, lovar Jesus.

Bra budskap för oss som måste ge oss ut på hala och snöiga vägar i helgen. Har ett dop i samma kyrka imorgon lördag också. Får be Gud om kraft, vägledning och skydd. Det kan en ”insnöad” präst som jag behöva.

Vår kyrka, mötesplatsen i snön, skänker glädje och fin fika gemenskap. Både du och andra behöver varandra.

Gud välsigna och skydda oss från olyckor och dumheter! Ta det lugnt Medborgare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: