På väg mot…

Framtiden?

Vad vet man om vad som kan eller skall hända nästa år och även längre fram? Ingenting direkt, men man bör ta ut en riktning.

Funderar en hel del om vad jag innerst inne vill vara på för plats och verka med. Självklart vill jag ha en präst tjänst där jag med mina breda och stora erfarenheter kan få påverka. Det finns många behov som behöver fyllas och det finns mycket som våra församlingar är bra på. MEN – det finns saker man bör förbättra och där har jag många id’eer och konstruktiva förslag.

Idag på min lediga dag (en präst är inte ledig, men inte på sin arbetsplats några dagar i veckan förhoppningsvis) var jag i Solna för att träffa mitt företags nya duktiga revisorer, Per och Christina. Åt en givande lunch ihop, där även min medarbetare Christine och fru självklart deltog.

För att bygga relationer måste man träffas och då jag alltid strävat efter ärliga och långvariga relationer skall man ta tid för att lära känna varandra. Detta gäller alla relationer och för alla lag som vill bli effektiva team.

Kommer som det ser ut nu att aktivera mitt företag till viss del, framförallt kommer jag att föreläsa genom Ab nöjes huset

Från och med juni har jag inget uppdrag efter introduktionsåret som präst, därför ser det ut som jag nu bör ta fler uppdrag som bl.a föreläsare och eventkonsult. Läs mer här på Mikael bedrups hemsida

Hör gärna av Er med en förfrågan om vad jag kan hjälpa Er med i höst!

Mikael.bedrup@nojeshuset.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: