MC-gudstjänst 13:e maj!!!

Mörkret sluter sig kring Gottsunda kyrka och centrum när jag gick hem ikväll!

Håller på och planerar för en del spännande kvällar för vår församling, där jag skall medverka.

En kväll i Sunnersta kyrka, den 24:e mars, skall jag tala om de ”glömda barnen” och hur jag tog mig ur missbruk och medberoende. Start med fika kl 1830.

Samma kyrka och samma kvällstid, kl 1830 den 13:e april skall jag och den utmärkta musikern Inger Knecht Lindmark bjuda på Ted Gärdestads liv och musik, där jag kopplar texterna till Bibeln på ett spännande sätt.

Och så vill vi, jag och kyrkoherden Göran Bohman bjuda på en mc-gudstjänst med välsignelse för hojsäsongen, rock’n’roll musik och psalmer, sjysst hojfika, med start kl 0930 från Studenternas IP, upp till kyrkan. Efter fikat blir det gemensam mc utflykt. 13:e maj är datumet.

Just nu inväntar jag vilket band det blir… Och tanken är att vi är utanför kyrkan, dvs om det blir fint väder, annars blir det inne i kyrkan. Boka in datum och kl 1000 ringer vi in gudstjänsten.

Glöm inte den 21 mars kl 1800 då jag leder vår gudstjänstkonsert med världsmusikern Janne Schaffer och Stefan Blomqvist samt våra kyrkokörer från Gottsunda och Sunnersta. Fri entré. Men kom i tid! Världsmusik som är kontemplativ. Mmmmm….

Mycket händer i kyrkan alltså. Så Gud är på G. Inte är det trist i vår kyrka.

Gottsunda kyrka svänger….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: