Uppaterade hemsidor för Mikael Bedrup och AB Nöjes Huset!!!

Nya tider.

Mikael Bedrup - präst, föreläsare, eventproducent

Dags att blicka framåt. Börjar intressera mig för att hitta en givande uppgift och församling för mitt prästuppdrag. Avslutar ju mitt pastorsadjunktår i maj 2010. Har du några tips, så hör gärna av Dig.

Dessutom äger jag ett företag, AB Nöjes Huset sedan år 1976, genom vilket jag på uppdrag av svenskt näringsliv producerat över 15 000 events, från små till gigantiska. Företaget har omsatt långt över 100 miljoner. Då jag har studerat till präst har företaget i stort sett legat i träda, men nu verkar det som jag kommer aktivera det mer. Har uppdaterat hemsidan: www.nojeshuset.se

Dessutom har jag uppdaterat min egen hemsida, där jag har information om mina föreläsningar och om kommande predikningar. Läs den här: www.bedrup.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: