Skolavslutning…

Många skolor slutade idag.

Vandrade omkring inne i Uppsala ikväll. Det var lugnt ännu vid 2030-tiden, dock var det många poliser som patrullerade och åkte bil. Måste det vara så för att kidsen inte skall bråka eller dricka för mycket? Det behövs fler föräldrar på stan, tror jag.

Mötte en hel del jag känner. Fick också en del samtal (försökte tala med min ansträngda röst, men den repar sig fort från förkylningen tack och lov) då man såg min prästskjorta. Den är en bra intresseväckare. Idag i Aftonbladet stod det att rekordmånga gått ur Svenska Kyrkan år 2009. Tror man ser kyrkan för lite ute på stan. Vad tror Ni?

Det var välordnat med försäljnings stånd, tivoli och scenuppträdande. Uppsala är en lagom stor stad. Och trevlig. Hoppas kvällen blir bra för alla. Och att inga råkar illa ut pga alkohol. Ber för det.

Imorgon blir det Custom Bike Show i Norrtälje. Tusentals hojar. Kommer du dit?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: