Otroliga möten

Så många hojar, så lite tid…..

Custom Bike Show, den legendariska bikerträffen  – där alla nya byggen är med och så är det väldigt många hojåkare som vimlar och möts, äter, suktar och har trevligt ihop. Detta är hjulafton för många. Absoluta höjdpunkten för mig under året.

Träffade väldigt många som jag känner. Bad med mina hojkompisar över dagen och över alla mötena. Och vilka härliga samtal det blev. Tyvärr var jag synligt sett den enda prästen där. Men medlemmar från Heavens Bikers och en från Holy Riders, var också där som jag såg. De är med på Twin Clubs årliga fest ikväll. Och det är bra att de visar sig så att det syns att kristna nyktra bikers också kan partaja.

Hojbyggena är så läckra. Jag blev fotad av MCM med min prästskjorta och min skinnväst. Hoppas bilden kommer med så man ser att Svenska Kyrkan och Gud är representerad genom en präst på detta välbesökta möte.

Dagen i Socitetsparken avslutas med publik röstning, där olika klasser korar sina vinnare. Och under dagen var det coola band där också som ”Cruicified Barbara” (de var med i årets Schlagertävling, eller vad den nu heter…). Cruisade hem över Väddö och kustvägen, så det blev 23 mil idag. Kanon med mycket hojåkning i sommar. Och jag ÄLSKAR Norrtälje, där vill jag jobba. Har ju jobbat där i min ungdom. Känns som hemma där. Nu är det bara ett år kvar till nästa år….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: