Mc gängs färd till havet…

Ta mig till havet och gör mig till kung – låten ekade glatt i mitt inre när jag färdades på min mullrande stålhingst när den slingrande sig fram på de kurviga asfaltsvägarna som vette mot havet.

Vi var ett glatt mc gäng som tillsammans åkte till Hållnäs för att där vid havet äta röktpepparlax och dricka sockerdricka, se på havet, skratta och umgås en dag då livets trassligheter tycks vara miltals dagar bort.

En kvällstid på nästan 20 mil och 240 minuter. När kvällsolen sänkte sig i fjärran så accelerade vi upp till hög hastighet på E4:an på hemväg i kortege. Vinden smekte kinden och i stereon sjöng Ted Gärdestad om Sol, vind och vatten. Må den här kvällen fastna i mitt minne, så jag kan ta fram den dagar då skymning och tristess hotar inspirationen.

Tack Kamrater för att Ni finns. Länge leve Ljuset.

3 kommentarer på “Mc gängs färd till havet…

Add yours

  1. Haj Micke. Kul att läsa att vi hade samma sort mål för våran onsdagstur. Våran gick till Mats Hedenbys landställe på Muskö.. Mycket vackert ställe man kan nog ta i å säga att det var himla vackert, typ så man hoppas och tror att det är och blir den dagen man får lämna den jord och komma till himlen. Får passa på att önska dej och din familj en trevlig midsommar.
    Guds frid broder vän och kamrat.

  2. Det är rofyllt vid vatten. Hur många var ni som åkte? Vi var nog kring 20-25.

    Önskar dig och alla de dina det absolut bästa. Hoppas vi ses snart!!!!!!

  3. Vi vart 10 st hojar som gästa deta paradis. Vill du så ska jag leda dej dit någon gång så kan du få fördjupa dig i kyrkans mysterier tillsammans med en broder som gärna presic som du talar om detta ofta och gärna. Å visst nu börjar abstinensen bli stor igen.. Å jag skulle ju gärna vilja se hur vacker du och din familj bor så jag får väl se till att ställa min kosa åt ditt håll igen men att jag meddelar mej innan så det inte blir samma sak som förra året.. Men det vart ju väldans lyckat trots att det inte blev som det var tänkt. Men jag vet nog att det fanns nån obove there som säkert hade ett finger med då det blev som det blev. Krama familjen och glöm inte att plocka dina 7 flickor och lägga dom under din kudde och dröm sen om en blomma.. eller hmm var det tvärs om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: