Uppdraget fortsätter….

Sista semesterdagen. Nästan….

Har under min korta ledighet haft ett par möten, skrivit griftetal och förberett predikan inför högmässan i Gottsunda kyrka kl 1100 imorgon. Flexibilitet. Givetvis tar jag ett par dagars ledigt när det passar som kompensation.

Har åkt hoj, varit på träffar, lyssnat på Bibelundervisning, varit på en kristen träff, minglat i Uppsala. Och målat. Räcken, hönshus m.m. Samt läst en hel del. Boken ”Det heliga landet – en pilgrimsbok” jag nyss köpt var bra och givande med moderna bilder från heliga platser i Israel. Vilket spännande land i flera aspekter. Gott med ledighet.

Jobbar september ut i Gottsunda församling. Gud vet vad jag skall göra sedan. Och jag hoppas och anar…

Den 4-5 september talar jag bl.a på Vårgårdamöte 2010. Reinfeldt, Sahlin och de övriga partiledarna intervjuvas under den veckan och jag avslutar som gäst talare. Ser fram mot dessa dagar.

Precis som bilden hoppas jag att få vara färgstark i framtiden, bättre än vara svartvit. Gud ge oss kraft, vishet och villighet att göra våra verkligheter bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: