Möte i Halland

Igår blev det 16 timmars bilkörning i både regn och mörker. 1330 kilometer. Puh…. Brahehus syns ovan vid det enda stoppet på väg ner till mitt möte i Halland.

Har blivit kär i en plats. Mitt hjärta har fastnat för Halland. Från oktober är jag uppdragslös, därav var jag på intervju för ett ev komminister jobb igår. Vi åkte också runt och såg på hus och upptäckte vackra platser och träffade trevliga människor. Tyvärr lär besked vänta vem de väljer.

Lundell sjunger ”ta mig till havet” och jag har längtar dit så länge nu. Ber att jag skall få ett ja. Har en del andra förfrågningar. Mitt hjärta, min ”magkänslan” och mina gåvor för ett uppdrag måste vara i balans. Och så känner jag för ett uppdrag i denna lilla metropol där bilden av torget är taget. Tror jag kan tillföra en del där och är övertygad att jag och min familj skulle trivas där nere. Även de regniga och blåsiga dagarna. Som igår.

Vi måste våga lyssna inåt och lita på våra känslor. Gud talar genom vår intuition. Så får jag och vi be om insikt. Trots få sömntimmar blev det en fin dag och en kärleksfull begravning idag. Gemenskapen vid måltiden var fin. En dag till. Inte självklart.

2 kommentarer på “Möte i Halland

Add yours

  1. tjena,

    Fikade i Laholm i somras ;-)..(bilden)
    Har kollat lite runt tennisveckan i Båstad några somrar men sedan mest Tylösand. Badat ”typ” varje dag i havet därnere, så gillar du bad och avkoppling är det bara att hoppas för dig om jobbet. Platsen och omgivningarna är fantastiska, speciellt sommartid. MEN, …det finns enormt många fina landskap och platser att vistas på. Lycka till! Emanuel

  2. Sverige är fantastiskt. Det finns många vackra platser. Men det är inte ofta som man skulle vilja bo på där. Laholm är ett ställe som man vill bo på. Åtminstone jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: