Eftertanke….

Möten för livet….

Hela mitt liv jar jag arbetat där mötet spelat roll. I ungdomen var det på en bensinmack på helgerna och sedan under somrarna. Och sedan som proffs discjockey under 16 år. Och sedan både som marknadschef och eventproducent.

Nu har jag människan och mötet på djupet i fokus som präst..

Har nu fått förmånen att arbeta som vikarierande komminister i Tolfta församling. Oavsett om mötet äger rum på China teatern eller i en livsmedelsaffär i Tierp så är det mötet som gör att vi blir till som människor och som är min glädje och drivkraft.

Är ledig i helgen. Och det är viktigt att som Jesus gjorde, vara ensam och vila upp sig mellan uppdragen, så man laddar batterierna. Då möter man sig själv. Även genom att se på tv och läsa.

Min påfyllning har många gånger kommit från musiken. Så även nu. Jag tror att vi som kyrka bör diskutera vilken sorts musik vi tror kan slå bro mellan oss och heligheten. Många känner inte igen sig i klassisk musik eller 1700-tals psalmer. Om det skall jag skriva och diskutera mer om i framtiden. Vad tycker du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: